IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL 5006: Toezicht op de Bouw: van Kwaliteitshandboek naar implementatie.

Hoe werk je als organisatie van kwaliteitshandboek BRL 5006 naar een volledige implementatie van het kwaliteitssysteem van de BRL 5006?

BRL 5006 kunt u hier gratis downloaden.

kwaliteitscontrole toezicht bouw 5006
De beoordelingsrichtlijn 5006 voor het KOMO® managementsysteemcertificaat “Toezicht op de Bouw” kent een belangrijke plaats in de komende periode van handhaving aan de bouwregelgeving. De commissie Dekker schreef het al in haar rapport ‘Fundamentele Verkenning Bouw‘ van 2008.

Het huidige kabinet is bezig met de uitvoering van de adviezen van de commissie Dekker.

Het houden van Toezicht op de Bouw is een vak apart. Toetsen is niet iets wat de organisatie ‘er even’ naast de dagelijkse advieswerkzaamheden doet.
Onder toezichthouden wordt verstaan in deze BRL:
specifieke eisen voor het managementsysteemcertificaat van een organisatie die op consistente wijze toezicht houdt op de activiteit bouwen conform de omgevingsvergunning, om te borgen dat voldaan wordt aan de van toepassing zijnde bouwtechnische wet- en regelgeving en de aanvullende eisen van de opdrachtgever, niet strijdig met wet- en regelgeving.

ROWIQ Advies heeft een aantal producten en diensten ontwikkeld om u bij te staan om te komen tot kwaliteit. Uw organisatie heeft de kennis van het houden van Toezicht, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

  • okt222015

    Gevolgen van de Wet kwaliteitsborging voor private contracten

    Lees meer
  • okt212015

    beheers de luchtdichte lijn voor een beter gebouw

    Lees meer
Load More