IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

1 KHB, 2 Bezoeken => BRL 5023 snelle opzet

BRL 5023 snelle opzet; implementatie met basis kwaliteitshandboek Meten van Trillingen

Wat is BRL 5023 snelle opzet?trillingen
Samen met het basis KHB en twee bezoeken op locatie, begeleiden wij u om het kwaliteitshandboek te vervolmaken naar een voor uw organisatie te gebruiken document, inclusief instructie voor implementatie en interne controle. U voert de werkzaamheden uit samen met onze medewerkers. Hiermee zijn de kosten laag en de opbrengst hoog. U bepaalt zelf hoeveel tijd en wanneer u de tijd spendeert.

  • BRL 5023 snelle opzet: kwaliteitshandboek en twee bezoeken, € 2.397(1)

Indien u inzicht wenst te hebben in uw kosten voor deze verkorte implementatie, vul dan het formulier in en u ontvangt een prijsopgave.

ROWIQ Advies heeft speciaal voor de BRL 5023 snelle opzet ontwikkeld: de verkorte implementatie met een basis kwaliteitshandboek (KHB) ontwikkeld. Deze verkorte begeleiding bestaat uit twee bezoeken en het KHB met alle procedures die gevraagd worden vanuit de BRL. Voorzien van de benodigde formulieren en schema’s. Het basis handboek (KHB) wordt gekenmerkt doordat deze is ontwikkeld ten behoeve van het systeem van toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit binnen de organisatie. Dit handboek is voorzien van alle basis eisen zoals deze zijn gesteld in deze BRL 5023, dus inclusief formulieren voor interne controle en verbetering.

Hoe werkt de BRL 5023 snelle opzet?
Tijdens de twee bezoeken wordt meer dan voldoende informatie gegeven voor het werken conform de BRL 5023. Naast de inventarisatie hoe de huidige werkwijze is als het gaat om het doen van de ‘bouwvergunningsaanvraag’, kijken we samen naar de integrale benadering van de aanvraagstukken. Uiteindelijk bekijken we dossiers om te zien of de nieuwe werkwijze zijn vruchten afwerpt.

Wat kunt u doen met de BRL 5023 snelle opzet?
Met deze bezoeken en het kwaliteitshandboek kunt u zelf de aanpassingen doorvoeren die nodig zijn om het systeem van toetsen binnen de organisatie goed te laten verlopen. De aanpassingen die u nog moet verrichten zijn:

  • toevoegen van het organogram,
  • toevoegen van de projectorganisatie,
  • uw werkwijze van toetsen vertalen in het KHB,
  • de juiste personen benoemen bij de juiste functies,
  • bekend maken aan alle betrokken medewerkers,
  • controleren of gewerkt wordt zoals vastgelegd.

Indien de bovenstaande stappen zijn voltooid, bent u gereed om de certificatie aan te vragen.

De kwaliteitshandboeken zijn voor organisaties die uitvoering geven aan deze processen. Bij de bestelling zal hierop worden gecontroleerd.

[1] De genoemde kosten van de BRL 5023 snelle opzet zijn inclusief twee bezoeken van drie uur, een uur voor- en nabereiding per bezoek, excl BTW, reistijd en -kilometers voor het jaar 2024. De totale kosten worden vooraf kenbaar gemaakt.