IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL 5019

BRL 5019 Wkb

BRL 5019: producten en diensten

De beoordelingsrichtlijn BRL 5019 voor het KOMO® procescertificaat ‘kwaliteitsborging voor het bouwen’ kent een belangrijke plaats in de komende periode van handhaving aan de bouwregelgeving, de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

De commissie Dekker schreef het al in haar rapport ‘Fundamentele Verkenning Bouw‘ van 2008. Het huidige kabinet is bezig met de uitvoering van de adviezen van de commissie Dekker. Dit heeft geleid tot de wet Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Kwaliteitsborging voor het bouwen

Het borgen van de bouwtechnische regelgeving van papier en in de praktijk is een vak apart. Borgen is niet iets wat uw organisatie er ‘even’ bij doet. Onder borgen wordt verstaan het aantoonbaar maken, via de aangeleverde documenten en uitvoeren van bouwplaatscontroles, dat wordt voldaan aan de gestelde eisen van de Bouwbesluit en de eisen uit de WKB.

Uw organisatie heeft de kennis van kwaliteitsborging voor het bouwen, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

Van basis kwaliteitshandboek via advies tot implementatie

ROWIQ Advies gaat de volgende producten en diensten voor de BRL 5019 ontwikkeld om te komen tot kwaliteitsborging binnen uw organisatie:

  • een platform voor uit kwaliteitshandboek en registraties
  • begeleiding en implementaties om te komen tot kwaliteitsborger (andermans werk) of certificaathouder voor het eigen werk

Binnenkort komen wij met onze producten.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast een demoversie van bekijken NEN-EN-ISO 9001, dan heeft u een idee hoe ons nieuwe basis kwaliteitshandboek er uit gaat zien.