Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL 5019

BRL 5019 Wkb

BRL 5019: producten en diensten

De beoordelingsrichtlijn BRL 5019 voor het KOMO® managementsysteemcertificaat ‘Bouwplantoetsing aan het Bouwbesluit’ kent een belangrijke plaats in de komende periode van handhaving aan de bouwregelgeving.

De commissie Dekker schreef het al in haar rapport ‘Fundamentele Verkenning Bouw‘ van 2008. Het huidige kabinet is bezig met de uitvoering van de adviezen van de commissie Dekker. Dit heeft geleid tot het wetsvoorstel Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Bouwplantoetsing

Het toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit is een vak apart. Toetsen is niet iets wat uw organisatie er ‘even’ bij doet. Onder toetsen wordt verstaan het aantoonbaar maken, via de aangeleverde documenten, dat wordt voldaan aan de gestelde eisen van de omgevingsvergunning activiteit bouwen (de bouwvergunning).

Uw organisatie heeft de kennis van het toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

Van basis kwaliteitshandboek via advies tot implementatie

ROWIQ Advies heeft de volgende producten en diensten voor de BRL 5019 ontwikkeld om te komen tot kwaliteitsborging binnen uw organisatie:

icon box image

Kwaliteitshandboek

Meer informatie over het kwaliteitshandboek voor Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit? Lees verder!

icon box image

Handboek met twee bezoeken

Meer informatie over het BRL 5019 basisadvies voor een kwaliteitsmanagementsysteem voor Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit? Lees verder!

icon box image

Advies op maat

Meer informatie over advies op maat over Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit? Lees verder!

icon box image

Kwaliteitshandboek direct bestellen

Bestel hier uw kwaliteitshandboek voor de BRL 5019 ‘Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit’ à € 495.

icon box image

Offerte kwaliteitshandboek en twee bezoeken

Een prijsopgave aanvragen voor een verkort implementatietraject: 2 bezoeken op locatie en levering van het handboek BRL 5019.

icon box image

Offerte advies op maat

Een prijsopgave aanvragen voor een advies op maat bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem voor BRL 5019 ‘Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit’.