IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL 5023: van Kwaliteitshandboek naar volledige implementatie

Hoe werk je als organisatie van kwaliteitshandboek BRL5023 naar een volledige implementatie van het processysteem van de BRL5023?

De BRL 5023, inclusief wijzigingenblad kunt u hier gratis downloaden.

BRL5023 meten van trillingenDe beoordelingsrichtlijn BRL5023 voor het KOMO® procescertificaat voor  “het meten van trillingen” kent een belangrijke plaats in voor de meting van trillingen op en rondom bouwplaatsen.

Het uitvoeren van meten van trillingen is een vak. Even een meter op een  gebouw plaatsen en kijken wat er gebeurt met werkzaamheden in de omgeving, is het niet. Het meten van trillingen is niet iets wat de organisatie ‘er even’ naast de dagelijkse advieswerkzaamheden doet.
Onder het proces van het meten van trillingen wordt verstaan in deze BRL:
in het kader van het voorkomen van schade aan gebouwen en hinder van personen in gebouwen overeenkomstig de SBR Meet- en beoordelingsrichtlijnen: Trillingen, delen A en B.

ROWIQ Advies heeft een aantal producten en diensten ontwikkeld om u bij te staan om te komen tot kwaliteit. Uw organisatie heeft de kennis van het meten van trillingen, wij van opzetten en onderhoud van het processysteem.

 

  • jan052021

    Wijziging Bouwbesluit en meer 1 januari 2021

    Lees meer
  • mei292017

    Kwaliteit op de Netwerkvloer ROWIQ Advies- uw menukaart voor Qualiteit

    Lees meer
Load More