IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ISO 9001: Kwaliteit voor u en uw klant

ISO 9001: u levert de kwaliteit die de klant vraagt.

Elk product of dient die uw organisatie levert, voldoet aan de eisen die uw klant eraan stelt. Achter deze stelling gaat een wereld van kwaliteit schuil binnen uw organisatie. Aan alle gestelde eisen vanuit de ISO 9001 voldoet elke organisatie reeds voor 70-80%. Bij de laatste %-en gaat het om het vastleggen en aantoonbaar maken van beleid, controles en verbeteringen. Uiteindelijk kunt u zich laten beoordelen door een onafhankelijke derde (een certificatie instelling) die aangeeft dat u het goed doet en u een certificaat levert. Email ons voor een gesprek of een offerte.

Waarom is ISO 9001 van belang?

Transparantie, consistentie, klanttevredenheid, verbetering. Dit zijn de kernwoorden als het gaat om uw kwaliteitsmanagementsysteem op basis van NEN-EN-ISO 9001.

Uw organisatie is voor iedereen binnen en buiten transparant, qua personeel, te leveren diensten of producten. De ontvanger krijgt datgene wat hij heeft gevraagd. Tevens voldoet de levering ook aan wet- en regelgeving.
De levering van uw dienst of product heeft consistentie. De levering is elke keer gelijk aan de gestelde specificaties.
Doordat de klant krijgt wat hij vraagt en hij krijgt het binnen de gestelde termijn, geeft dit een grote mate van tevredenheid. Een tevreden klant komt terug, een ontevreden klant kost klanten.
Continu is uw organisatie bezig met verbeteringen en optimalisaties. Wel afgezet tegen de nut en de noodzaak. Veranderingen en verbeteringen worden aangedragen vanuit intern, extern en wet- en regelgeving. de kunst is om de wijzigingen weer zo optimaal mogelijk in de bedden in de organisatie. Email ons voor een gesprek of een offerte.

Hier de norm NEN-EN-ISO 9001: 2015,
Hier certificatie instellingen: Nederlandse instellingen bij RvA; enkele voorbeelden zijn: SKG IKOB Certificatie BVSKW Certificatie

Wat levert ISO 9001 mij op?

Hoe meetbaar zijn uw doelstellingen?
 • Inzicht in risico’s, kansen en belanghebbenden
 • Verhoging van tevreden klanten en medewerkers,
 • Betrouwbaarheid en verhoging van kwaliteit van producten en diensten;
 • Bewuste indeling in competenties medewerkers;
 • Bewustwording toegevoegde waarde van de medewerkers en de organisatie;
 • Inwerktijd voor nieuwe medewerkers neemt af;
 • Een goed beeld van de prestaties van uw leveranciers.
 • Object controle door externe organisatie zonder dat dit klanten kost.
 • Email ons voor een gesprek of een offerte.

Hoelang duurt een ISO 9001 traject?

Drie tot zes maanden is gemiddeld het traject voor opzetten en implementatie van ISO 9001. In deze tijd heeft uw organisatie een transparant kwaliteitssysteem, interne controles uitgevoerd, verbeteringstraject opgezet. U bent klaar om het aan de omgeving te tonen door het ISO 9001 certificaat te behalen. Email ons voor een gesprek of een offerte.

Wat kan ROWIQ voor ons betekenen?

Voor elke organisatie is ROWIQ in staat om uw ISO 9001 systeem op te zetten, te onderhouden en te optimaliseren. Dit kan al vanaf het maken van een kwaliteitshandboek, uitvoeren implementatie, interne controles, leveranciersbeoordelingen.

Voor het documenteren van uw processen, taken en verantwoordelijkheden, auditplanningen en -registraties en nog veel meer, raden wij aan het platform van ISO2Handle te gebruiken. Gebruikersgemak, overzichtelijk bijhouden van wijzigingen, mogelijkheden tot toevoegen van eigen normen en richtlijnen en formulieren.

 

 • sep282015

  NEN-EN-ISO 9001 2015 vanaf nu.

  Lees meer
 • sep232015

  Nieuwe ISO 9001:2015 is uit

  Lees meer