IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

TÜV NORD Wkb Partner erkenning

TÜV Wkb Partner erkenningsregeling: producten en diensten

De Erkenningsregeling TÜV NORD Wkb Partner is het ECOsysteem voor de kwaliteit van het kwaliteitsborging in de bouw. Deze erkennignsregeling kent een belangrijke plaats in de huidige periode van handhaving aan de bouwregelgeving, de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Sinds 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen van kracht. Het stelsel van het juist borgen van de bouwregelgeving, lees het Besluit bouwwerken leefomgeving, wordt uitgevoerd door Kwaliteitsborgers. Je bent een kwaliteitsborger als je aantoonbaar voldoet aan de eisen van een instrument. Instrumenten worden aangeboden door Instrumentaanbieders. Instrumentaanbieder moet haar instrument ter beoordeling voorleggen aan de Toelatingsorganisatie kwaliteitsborging bouw.

Het instrument TÜV NORD is per januari 2024 toegelaten aan het stelsel. Dit instrument gebruikt via de kwaliteitsborger de expertise van de adviseurs. Hierdoor is een nieuw  ECO systeem van co-makers ontstaan.

Die adviseur en co-makers noemen we Wkb Partners. Om wkb Partner te worden heeft ROWIQ een drietal diensten ontwikkeld samen met Kwaliteitshandboek.shop,zie onderstaand.

Overzicht erkende Wkb Partners van TÜV NORD

click the edit button to change this text.

Kwaliteitsborging voor het bouwen

Het borgen van de bouwtechnische regelgeving van papier en in de praktijk is een vak apart. Borgen is niet iets wat uw organisatie er ‘even’ bij doet. Onder borgen wordt verstaan het aantoonbaar maken, via de aangeleverde documenten en uitvoeren van bouwplaatscontroles, dat wordt voldaan aan de gestelde eisen van de Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) en de eisen uit de WKB.

Uw organisatie heeft de advies kennis van een of meerdere vakgebieden voor het bouwen, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

Van basis kwaliteitshandboek via advies tot implementatie

ROWIQ Advies heeft de volgende producten en diensten om te komen tot het worden van Wkb Partner voor de kwaliteitsborging via het instrument TÜV NORD ontwikkeld van uw organisatie:

  • een platform voor basis kwaliteitshandboek en registraties
  • begeleiding en implementaties om te komen tot Wkb Partner voor het eigen werk

Het digitale handboek is opgesteld op ons digitale platform van Progresas.

Wilt u alvast een demoversie van bekijken het digitale handboek van de Erkenning voor Wkb Partner, dan heeft u een idee hoe uw nieuwe basis kwaliteitshandboek er uit gaat zien.

Kwaliteitshandboek

Meer informatie over het kwaliteitshandboek om TÜV NORD Wkb Partner te worden? Lees verder!

Handboek met twee bezoeken

Meer informatie over het verkrijgen van de erkenning TÜV WKB Partner? Lees verder!

Advies op maat

Meer informatie over advies op maat voor de erkenning TÜV WKB Partner? Lees verder!

icon box image

Kwaliteitshandboek direct bestellen

Bestel hier uw kwaliteitshandboek om TÜV NORD Wkb Partner te worden vanaf € 1.175.

icon box image

Offerte kwaliteitshandboek en twee bezoeken

Een prijsopgave aanvragen voor een verkort implementatietraject: 2 bezoeken op locatie en levering van het handboek TÜV WKB Partner.

icon box image

Offerte advies op maat

Een prijsopgave aanvragen voor een advies op maat bij het opzetten van een kwaliteitssysteem voor erkenningsregeling TÜV WKB Partner.