IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Gevolgen van de Wet kwaliteitsborging voor private contracten

Gevolgen van de Wet kwaliteitsborging voor private contracten
22 oktober 2015 ROWIQ Advies

Presentatie: Privaatrechtelijke aansprakelijkheid kwaliteitsborgers en instrumentbeheerders

Op 9 juni jl. heeft  prof. mr. dr. M.A.B. Chao-Duivis hierover een voordracht gehouden tijdens een mini-symposium van SKG-Ikob Certificatie te Geldermalsen. In haar voordracht bespreekt prof. Chao de mogelijke gevolgen voor de relaties die tussen verschillende partijen in het bouwproces aanwezig zijn. De focus ligt daarbij op de positie van de nieuwe partijen in het stelsel: de kwaliteitsborger, de instrumentaanbieder en de toelatingsorganisatie.

Leidt het nieuwe stelsel tot een nieuwe verdeling in aansprakelijkheid en moeten bestaande overeenkomsten hierop worden aangepast. Deze vragen die prof. Chao in haar presentatie stelt zijn nadrukkelijk van belang voor het nieuwe stelsel.

De heer ir. Hajé van Egmond geeft een doorkijk naar de stand van zaken rondom de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

De heer Freek Schipper van de Allianz laat zien welke mogelijkheden en kansen maar ook de risico’s die er liggen rondom de verzekerbaarheid van aansprakelijkheden.

hier de presentaties van

Presentaties mini symposium SGK-IKOB Certificatie:
Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

logo skg ikob