IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

beheers de luchtdichte lijn voor een beter gebouw

beheers de luchtdichte lijn voor een beter gebouw
21 oktober 2015 ROWIQ Advies

Nieman advies: beheers de luchtdichte lijn voor een beter gebouw

bron nieman.nl

Zie luchtdicht bouwen niet als een probleem, maar als een manier om een beter gebouw te krijgen. Die boodschap draagt Sander van der Tol uit richting aannemers.

“Aan iets abstracts als comfort worden geen concrete eisen gesteld in de regelgeving, aan luchtdichtheid wél. Gebruik dat als kapstok.”

Als raadgevend ingenieursbureau verbindt Nieman theoretische kennis over luchtdicht bouwen met praktische adviezen voor uitvoerende partijen. En via bijvoorbeeld schaderapporten die het bureau opstelt, zien de specialisten ook wat er zoal misgaat in die praktijk. Wat weer leidt tot meer kennis in de organisatie en betere adviezen aan ‘de voorkant’ van het bouwproces.

Aantoonbaar luchtdicht bouwen is zeker een manier als voorloper van de binnenkort in werking tredende Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. De kwaliteitsborger moet aantoonbaar maken dat aan de bouwtechnische voorschriften is voldaan. Deze wijze van meten zal zeker een onderdeel uit maken van de controle middelen van de kwaliteitsborger. bereid uw goed voor.

 

Lees het gehele interview met Sander van der Tol: Advies: beheers de luchtdichte lijn. Kapstok voor beter gebouw in het Aannemer 2015-10

Avatar_Praktijkdag_Luchtdichtbouwen_2015Wilt u meer weten over luchtdicht bouwen in de praktijk?

Kom dan naar onze Praktijkdag luchtdicht bouwen die wij voor de 2de keer organiseren op 25 november 2015. Het thema van dit jaar is Luchtdoorlatendheid van grote gebouwen onder controle?

pag 1 intervview Sander van der Tol