IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Consumentendossier NPR 8092 Documenten Wkb

Consumentendossier NPR 8092 Documenten Wkb
4 oktober 2021 ROWIQ Advies

Consumentendossier NPR8092

Op 1 oktober 2021 is na ruim 1, 5 jaar van aanpassingen de definitieve versie van de NPR 8092 consumentendossier gelanceerd door NEN. Binnen de komende Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) moeten door zowel bouwer, kwaliteitsborger als opdrachtgever dossiers worden opgebouwd. De NPR 8092 Consumentendossier is een praktisch handvat voor de dossiervorming.

De NPR 8092 is een gratis te verkrijgen document bij NEN.

De invoering van de WKB is nog maar 9 maanden weg. Zorg voor een goede en tijdige invulling voor uw deel van de Wet. De planning is dat de wet ingaat per 1 juli 2022.

TIP: start tijdig met uw voorbereiding van de Wkb voor de adviseur, kwaliteitsborger en de aannemer / bouwer / onderaannemer / installateur zijn voorbereidingen van belang. #hoetoonikaandatmijnwerkaanBouwbesluitvoldoet

Wilt u ook alvast starten met de Wet kwaliteitsborging?

ROWIQ heeft diverse diensten voor het starten met de werkzaamheden rondom de Wkb. Met de BRL 5019, procescertificaat voor de kwaliteitsborging voor het bouwen heeft een een juiste tool in handen om mee te werken met de Wkb.

U kunt uiteraard ook gewoon het handboek direct aanschaffen via Kwaliteitshandboek.shop