IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Volgende Stap Commissievergadering Wkb

Volgende Stap Commissievergadering Wkb
6 juni 2016 ROWIQ Advies

Tweede Kamer Commissievergadering Wkb

Volgende stap van de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Op 7 juni 2016 vindt een nieuwe Tweede Kamer Commissievergadering Wkb plaats met de inbreng van het verslag van de hoorzitting die de heer Albert de Vries, PvdA,  had aangevraagd. Tijdens de procedurevergadering van 17 mei 2016 is het besluit genomen om ” deelnemers uit te nodigen aan het rondetafelgesprek door het lid Albert de Vries wordt aangenomen. Het rondetafelgesprek vindt plaats na ontvangst nota n.a.v. het verslag. Inbrengdatum voor het verslag vaststellen op 7 juni 2016 te 14.00 uur.

Alle belanghebbende partijen hebben de kans gehad om voor 1 juni 2016 hun opmerkingen te plaatsten bij het ingebrachte wetsvoorstel Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Opmerking zullen onder andere bevatten:

  • legeskorting
  • onafhankelijkheid instrumentaanbieder
  • verantwoordelijkheid bouwer

Welke invloed deze Tweede Kamer Commissievergadering Wkb heeft op de planning voor de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is nog lastig in te schatten. Wel hopen we op een invoering per 1 januari 2017 met het instellen van de Toelatingsorganisatie.

tweede kamer 7 juni 2016