IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Buildinglabel.com behaalt als eerste certificaat KOMO BRL 5027

Buildinglabel.com behaalt als eerste certificaat KOMO BRL 5027
23 maart 2016 ROWIQ Advies

Buildinglabel.com behaalt als eerste  het certificaat voor Luchtdichtheidsmetingen

Tijdens het evenement Building Holland is op de eerste dag, het eerste certificaat van de BRL 5027 uitgereikt door SKGIKOB Certificatie aan Buildinglabel.com.

De KOMO BRL 5027 beschrijft de eisen aan het proces van het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en bevat eisen aan de organisatie. Deze BRL heeft eind 2015 het levenslicht gezien.

Na het uitkomen van de BRL 5027 heeft Buildinglabel begin januari 2016 gevraagd aan ROWIQ Advies hoe zij op een snelle en pragmatische manier het certificaat kunnen behalen. Door het feit dat Buildinglabel reeds is gecertificeerd voor de BRL 9500 (energieprestatie, index, label en maatwerk, bestaande en nieuwbouw), heeft de organisatie ervaring met het spel van kwaliteitsborging en certificering.
Door gebruik te maken van de speciale menukaart voor de BRL 5027 heeft het bedrijf uit Zeewolde in relatief korte tijd een kwaliteitssysteem opgezet wat gecertificeerd kan worden en recht doet aan de manier van haar dienstverlening.

Op 22 maart 2016 heeft Buildinglabel.com directeur Maurits Lavèn uit handen van de certificatiemanager Remco Kruit van SKGIKOB Certificatie het eerste KOMO BRL 5027 certificaat mogen ontvangen. Na het certificatie-onderzoek zowel op organisatieniveau als ook op projectniveau, is het onderzoek positief afgerond met de uitreiking van het certificaat.

Maurits en je team, gefeliciteerd met het behaalde succes.

Zie hier het nieuwsbericht

certificaat BRL 5027 luchtdichtheidsmetingen