IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL5027: van Kwaliteitshandboek naar implementatie.

BRL5027: uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen

van Kwaliteitshandboek naar volledige implementatie.

BRL 5027 kunt u hier gratis downloaden.

Update: vervallen norm NEN effect op BRL 5027.lucghtdicht 2

De beoordelingsrichtlijn BRL 5027 voor het KOMO® procescertificaat  voor het “uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen” kent een belangrijke plaats in de komende periode van energiebesparing en reductie van de EPC.

Het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen is een vak apart. metingen uitvoeren is niet iets wat de organisatie ‘er even’ naast de dagelijkse advieswerkzaamheden doet.
Het doen van luchtdichtheidsmetingen of Blowerdoor metingen, worden steeds vaker uitgevoerd bij bouwwerken die een lage EPC hebben. Ook komt het vaak voor bij bouwwerken met koel- en vrieshuizen.

ROWIQ Advies heeft een aantal producten en diensten ontwikkeld om u bij te staan om te komen tot kwaliteit. Uw organisatie heeft de kennis van het toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

  • mrt232016

    Buildinglabel.com behaalt als eerste certificaat KOMO BRL 5027

    Lees meer
  • jan272016

    Vervallen norm NEN effect op BRL 5027

    Lees meer
Load More