IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Wetsvoorstel kwaliteitsborging voor het bouwen herkansing

Wetsvoorstel kwaliteitsborging voor het bouwen herkansing
30 juni 2018 ROWIQ Advies
minister bzk drs.k.h.-ollongren

Herkansing voor het Wetsvoorstel kwaliteitsborging voor het Bouwen

Vorig jaar juli waren we in extase, zou het gaan gebeuren. De eisen uit het Bouwbesluit gaat aantoonbaar gehaald worden? helaas De toenmalige minister Plasterk kreeg de Eerste Kamer niet overtuigd van de nut en noodzaak van de WKB.

Nu gaan we in de herkansing.

Een jaar rijper, wijzer en wellicht iet wat meer bezonken (wat moet bevoegd gezag nu er niets is….geen ontwikkeling en oplossing) heeft de huidige minister Ollogren, en haar dappere ambtenaren, het toch voor elkaar. Er ligt mogelijk een oplossing voor het nijpende probleem: hoe tonen we aan de een bouwwerk voldoet aan Bouwbesluit?

Een nieuwe brief aan de Eerste Kamer met een samenvatting van de diverse vragen, brieven, gesprekken met de vraag om het wetsvoorstel weer op te pakken. Dit houdt mogelijk in dat er snel gestemd gaat worden over deze mooie Wet.

Lees hier de bijlagen die zijn genoemd in de brief.

Hoe zat het ook al weer met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? Kijk hier