IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Vitaliteit is Qualiteit

Vitaliteit is Qualiteit
28 september 2015 ROWIQ Advies

Hoe vitaal zijn uw medewerkers?

ROWIQ Advies doet in de komende periode mee aan de Deventer Ondernemers Challange. veel zitten op kantoor is vaak funest voor de gezondheid van medewerkers. bewegen strekt zich vaak uit tot het lopen naar de kantine, koffieautomaat of kopieermachine. bewegen moet dan gebeuren in de eigen tijd. ’s avonds en-of in het weekeinde.

In de komende maanden zullen doelstellingen worden nagestreefd en hopelijk ook behaald.

Kom je uit Deventer of omgeving, doen mee. Niet alleen nuttig voor het lijf maar ook goed voor je omgeving en het ontmoeten van andere ondernemers en medewerkers.

we houden u op de hoogte via onze website, facebook, linkedin en twitter. Volg ons ook.

wat geeft de Deventer Challenge aan:

DE WEG NAAR EEN VERBETERDE VITALITEIT. VITALITEIT IS DE SLEUTEL TOT DAGELIJKS SUCCES. VOOR IEDEREEN EN IN ELKE ORGANISATIE IS VITALITEIT HAALBAAR!

​​CHALLENGE, VITALITEIT? ELKE DAG SPORTEN DUS?

Nee, juist niet. Het zal een gezond strijdperk worden op verschillende vitale vlakken. Het team dat de Deventer Ondernemers Challenge gaat winnen dient op vitaliteitsgebied  de meeste vooruitgang te hebben geboekt en vitaliteit ook binnen of zelfs buiten de organisatie hebben verspreid.

HOE DAN?

Zeven maanden wordt er gewerkt aan onder andere: effectief energiegebruik, teambinding, aanpakken van stress, verbeteren van (persoonlijke) resultaten en een hogere productiviteit. Door middel van de trainingen: ‘Slapen en energiemanagement;’ ‘Voeding een bron van energie’; en ‘Meer succes door stress’. Een aantal persoonlijke coachingsgesprekken waarbij iedere deelnemer een eigen actieplan opstelt. De deelnemers organiseren op eigen initiatief teamactiviteiten. Gedurende het gehele traject ontvangen alle deelnemers intensieve begeleiding, Dit alles wordt meetbaar gemaakt door een aantal wetenschappelijk onderbouwde metingen, waaronder een vitaliteitcheck. Wij gaan voor de eer en die beker!

UITNODIGING KICK-OFF DOC2015

close

Hoi, leuk dat je hier bent 👋
bij ROWIQ Advies.

Schrijf je in om
maximaal 1x per maand Qualiteit nieuws van de bouwsector te ontvangen.

We sturen je geen spam!
Uitschrijven kan altijd.