IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Uitslag 3e termijn debat WKB Eerste Kamer

Uitslag 3e termijn debat WKB Eerste Kamer
24 april 2019 ROWIQ Advies

Hoelang nog tot stemming WKB 1e Kamer?

Derde Debat

Dinsdag 23 april 2019 was het dan zo ver, 16.00 uur voor de monitor gekluisterd aan de uitzending van de Eerste Kamer. De derde termijn van het debat over het wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor het Bouwen. Gaat het minister Ollongren lukken om de wet na 20 jaar voorbereiding te laten starten ergens 2021?

Sprekerslijst

Niet alle partijen waren vertegenwoordigd. Maar de meeste gelukkig wel. Voorbereid en ingefluisterd door de lobby en ook eigen veldwerk. was het een

boeiend debat. De minister kon uiteraard alle vragen addekwaat beantwoorden maar niet alle scepsis wegnemen bij de tegenstanders. Als de tegenstander een bepaalde vooringenomenheid heeft zal hij dit niet zomaar door een debat met de minister laten gaan en zeggen “ja minister u heeft mij overtuigd”. Nee daarvoor is het politieke spel teveel een ego-spel geworden in de loop der jaren.

De minister belooft op voor 10 mei 2019 12.00 uur met een brief te komen naar de Eerste kamer om nog een aantal onderwerpen te verduidelijken hoe zij denkt dit op te pakken en te kwantificeren.

Respect voor de minister om een dergelijk onderwerp helder over het voetlicht te brengen en tussen de regels door de leden van de eerste Kamer ook nog een lesje gemeentelijk bestuur te geven. (gemeenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen invullen aan kennis en kunde van haar eigen toezichtapparaat, niet de minister).

close

Hoi, leuk dat je hier bent šŸ‘‹
bij ROWIQ Advies.

Schrijf je in om
maximaal 1x per maand Qualiteit nieuws van de bouwsector te ontvangen.

We sturen je geen spam!
Uitschrijven kan altijd.