IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ROWIQ steunt Janse & Janse TWAC2024: 5000 km Oceaanroeien

TWAC2024 5000 km Oceaanroeien voor Special Olympics Nederland en Pastistic Soup Foundation

Astrid Janse en Eric Janse, broer en zus, gaan in december 2024 meedoen aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge 2024 (#TWAC2024), 3000 zeemijlen, 5000 km oceaanroeien in een roeiboot R25 genaamd DORA een mega avontuur. Hiervoor zijn veel middelen en aandacht nodig. Wij helpen mee, jij ook?

Astrid en Eric Janse, van Stichting Janse en Janse, doen deze uitdaging voor twee goede doelen:

  • Special Olympics Nederland is dé sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Plastic Soup Foundation is een ‘single issue’-milieuorganisatie. Zij houden zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron.

De tocht kan wordt uitgevoerd als hiervoor voldoende sponsoring en donaties plaatsvinden. Stichting Janse en Janse heeft de ANBI status verkregen.

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling en met die status is het i.v.m. de fiscale aftrekaantrekkelijk om geld te doneren. Hierdoor blijft er meer over voor het goede doel. Een win-win-situatie dus.” Aldus Lilian Thijssen, onze notaris van Smalbraak Notarissen.

Waarom doet ROWIQ mee?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maatschappelijk betrokken ondernemen? Gewoon, het geeft jezelf en het team een goed gevoel. ROWIQ Advies sponsort Team Janse en Janse ook weer voor deze uitdaging. Hoe mooi is het om mensen hun droom te kunnen laten verwezenlijken, niet alleen financieel te kunnen steunen maar ook in de voorbereiding en bij het halen van het doel binnen dit avontuur.  Tijdens de eerste tocht van Astrid in 2020 was ROWIQ ook reeds sponsor van haar team. Onze naam mocht achterop de boot staan. Wij hebben hen zo een steun in de rug gegeven.

Wilt u ook meedoen met deze gave onderneming en uitdaging, dan kan!.

Kijk op de onderstaande buttons voor directe info voor Sponsoring, Sponsorshop en Donatie. Steunen kan al via een de sponsoring vanaf 1 kilometer in de sponsorshop.

Met sponsoring steun je direct de realisatie van de TWAC2024 voor team Janse & Janse.

Met donatie steun je direct de twee goede doelen.