IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Qualiteitsuren

Onderhoud van uw Kwaliteitssysteem

Bent u ook op zoek naar een (tijdelijke) interim kwaliteitsfunctionaris? 

ROWIQ Advies ondersteunt, optimaliseert en onderhoudt kwaliteitssystemen bij organisaties om hun kwaliteit van dienstverlening te behouden. Bij het tijdelijk absent zijn van uw kwaliteitsmedewerker is het van belang dat de door u beoogde kwaliteit gehandhaafd blijft. Dit voor zowel de interne als ook de externe organisatie. Door de afwezigheid  kan hij zijn taak als kwaliteitsmedewerker niet uitvoeren. Lastig en vervelend voor uw organisatie, planningen lopen in de war, afspraken moeten worden verplaatst, onderhoud van het kwaliteitssysteem blijft tijdelijk uit.  Dit hoeft niet te leiden tot fouten in het kwaliteitssysteem en dienstverlening maar een aanpassing van de kwaliteitsplanning levert doorgaans een verschuiving op van de planning van drie tot vijf maanden. Dit is niet wenselijk. Niet zelden kan of wordt de jaarlijkse interne kwaliteit niet op een gedegen manier geborgd. Bij externe controle van de certificatie instelling leidt dit al gauw tot een nonconformity / kritieke afwijking of rode kaart. Het oplossen en opnieuw controleren van deze afwijkingen leidt tot extra kosten en improductiviteit. het leidt tot gedemotiveerde medewerkers en faalkosten voor uw organisatie.

ROWIQ levert de oplossing hiervoor: Qualiteitsuren. Één van de diensten van ROWIQ. Tijdens deze uren worden op basis van uw kwaliteitssysteem interne controles uitgevoerd, interviews gehouden, kwaliteitshandboeken en werkinstructies  bijgewerkt. Samen met u wordt voorafgaand aan de afname van de Qualiteitsuren een inventarisatie gemaakt wat te doen, waarom, wanneer en waarvoor.

Wat kunnen wij voor als onderhoud betekenen?

 • Per dagdeel inhuren van een kwaliteitsmanager, kwaliteitscoördinator, kwaliteitsmedewerker om uw organisatie te ondersteunen bij taken op het gebied van kwaliteit en kwaliteitsborging van uw kwaliteitssysteem en/of certificatietraject.
 • Het onderhoud kan worden uitgevoerd in de vorm van een workshop, werkbijeenkomst, interne training, cursus of opleiding.
 • Werkzaamheden verrichten wij op locatie. U bepaalt waar.
 • Het verrichten van interim functie / taak van kwaliteitsfunctionaris. (uw kwaliteitsmanager, kwaliteitscoördinator, kwaliteitsmedewerker is, tijdelijk, afwezig)
 • Aanvulling van de werkzaamheden van de kwaliteitsfunctionaris (er is tijdsgebrek bij u)
 • Het verrichten van interim functie / taak van intern auditor.
 • Het bijwerken/updaten van het kwaliteitssysteem, kwaliteitshandboek, werkbeschrijvingen.
 • Uitvoeren van interne audits op basis van uw kwaliteitssysteem.
 • Ondersteuning bij interne audits.
 • Ondersteuning bij externe audits.
 • Ondersteuning bij opstellen managementreview / directiebeoordelingen.
 • Ondersteunen bij klanttevredenheidmetingen.
 • Ondersteunen bij leveranciersbeoordelingen / controles.
 • Ondersteunen bij interne / externe projectcontroles.

Mocht uw invulling willen geven aan uw onderhoudsvraag, neemt u gerust contact op.

  Door het vragen van informatie, zullen wij u op de hoogte houden van qualiteit die met uw vraag te maken heeft. U ontvangt maximaal 1x per maand een email over uw onderwerp van qualiteit U kunt altijd uitschrijven van de mailinglijst. 

  duikt u in het diepe?Springt u zelf in het diepe?