IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Inventarisatie meetbare doelstellingen

Inventarisatie meetbare doelstellingen

Veel organisaties hebben een kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 9001, beoordelingsrichtlijn of een ander keurmerk . Vanuit deze normen of richtlijnen wordt gevraagd om (meetbare) doelstellingen te formuleren. Tot zover geen probleem, dat lukt u wel.

Maar zijn de doelstellingen ook goed meetbaar gemaakt?
Hier ligt veelal een uitdaging. Wat meten we waarom wanneer hoe vaak?

Om nu een goede inventarisatie te kunnen maken, heeft ROWIQ Advies voor U een mooie aanbieding:

  • voor een inventarisatie meetbare doelstellingen bij u op locatie, € 595,00 (1)

Indien u inzicht wenst te hebben in uw kosten voor deze inventarisatie meetbare doelstellingen, vul dan het formulier in en u ontvangt een prijsopgave.

Bij de inventarisatie, bij u op locatie, geven wij in één dagdeel weer hoe uw huidige doelstellingen worden begrepen, gemeten en gewogen door de organisatie ten opzicht van bijvoorbeeld SMART, GOTIK. Na afloop van de inventarisatie ontvangt u een helder overzicht waar uw verschillen liggen.

(1) De genoemde kosten voor inventarisatie meetbare doelstellingen zijn inclusief één bezoek van drie uur, rapportage inventarisatie, voor- en nabereiding per bezoek, excl BTW, reistijd en -kilometers voor het jaar 2016. De totale kosten worden vooraf kenbaar gemaakt.

doel meetbare doelstellingen kwaliteit