IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

KvINL eigen keurmerk

KvINL eigen keurmerk
1 juni 2016 ROWIQ Advies

KvINL komt met eigen keurmerk ipv KOMO Instal

Het KvINL eigen keurmerk voor KOMO Instal.  Kwaliteit BRL6000-certificering blijft bestaan.

Sinds maart 2016 zijn alle KOMO kwaliteitsverklaringen geen kwaliteitsverklaring meer zoals dit in de Woningwet is aangegeven wanneer een verklaring erkend is door de minister. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de BRL 6000 van KViNL. Hoe de beheerder van de richtlijn BRL 6000 omgaat met deze situatie geven zij weer in een eigen verklaring.  Kwaliteit BRL6000-certificering blijft bestaan; het KvINL eigen keurmerk wordt ontwikkeld. Onderstaand een qoute van de website van KvINL.

Met dit bericht informeren wij u dat KvINL in de loop van dit jaar een eigen keurmerk zal introduceren, waarmee het BRL6000-certificaat een wettig erkend bewijsmiddel blijft.
Het KvINL bestuur was van mening dat de ontstane situatie niet gewenst was en heeft in haar vergadering van 30 maart 2016 een keuze gemaakt voor het behouden van de kwaliteit van de BRL6000 certificering. Deze keuze voor kwaliteit is inclusief het BRL6000 certificaat als een wettig erkend bewijsmiddel in de vorm van een zgn. ‘Erkende kwaliteitsverklaring’. Tegelijkertijd betekent dit dat het KOMO Instal keurmerk moet worden losgelaten en dat een nieuw keurmerk moet worden ontwikkeld.

Lees hier het gehele bericht.

ROWIQ begeleidt partijen die zich laten certificeren op basis van de BRL 6000-21 voor bodemenergiesystemen, de WKO’s.
zpdra er meer bekend is over het KvINL eigen keurmerk houden wij u op de hoogte.

Meer achtergrond informatie:
Op 15 maart 2016 heeft de stichting Bouwkwaliteit een persbericht uitgedaan over kwaliteitsverklaringen in het erkende stelsel. Hier heeft KOMO een reactie op gegeven.

KVINL kwaliteit

close

Hoi, leuk dat je hier bent 👋
bij ROWIQ Advies.

Schrijf je in om
maximaal 1x per maand Qualiteit nieuws van de bouwsector te ontvangen.

We sturen je geen spam!
Uitschrijven kan altijd.