IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Gasketelwet uitgesteld tot januari 2023

Gasketelwet uitgesteld tot januari 2023
14 oktober 2021 ROWIQ Advies

Wettelijk stelsel certificering werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties (CO-stelsel, gasketelwet) tot 1 januari 2023

Minister Ollongren heeft de Tweede Kamer per brief geïnformeerd over de 9 maanden uitstel van de ingang van de gasketelwet.

Reden:  “het opstellen en aanwijzen van certificatieschema’s meer tijd vergt dan bij de inwerkingtreding van het stelsel was voorzien” Het betreft de regelingen BRL 6000-25, K25000 en NHK regeling. Deze zijn nog niet akkoord bevonden door de Raad voor Accreditatie (RvA) dan wel de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging voor de Bouw (TloKB).

Het voorstel van de minister wordt binnenkort vastgesteld in de staatcourant, zodat de inwerkingtreding van de “Gasketelwet” in gaat op 1 januari 2023.

Dit geeft de installatiebedrijven meer tijd en ruimte om hun eigen certificatietraject op een juiste manier in te richten.

Hiervoor heeft ROWIQ mooie diensten ontwikkeld om de installatiebedrijven bij te staan om te komen tot certificatie van de BRL 6000-25. Er zijn diverse mogelijkheden. Zelf een handboek komen en implementeren in de organisatie, een handboek kopen met twee bezoeken ter ondersteuning van de implementatie of een keuze uit een zelf samen te stellen aantal onderdelen, de menukaart voor kwaliteit.

Het basis handboek wordt geleverd door Kwaliteitshandboek.shop.

Kwaliteitshandboek

Meer informatie over het kwaliteitshandboek voor BRL 6000-25 gebouwgebonden gasverbrandingstoestel ? Lees verder!

Handboek met twee bezoeken

Meer informatie over het BRL 6000-25 basisadvies voor een procescertificaat voor gebouwgebonden gasverbrandingstoestel? Lees verder!

Advies op maat

Meer informatie over advies op maat over traject voor BRL 6000-25 gebouwgebonden gasverbrandingstoestel? Lees verder!

icon box image

Kwaliteitshandboek direct bestellen

Bestel hier uw kwaliteitshandboek voor de BRL 6000-25 ‘gebouwgebonden gasverbrandingstoestel’ vanaf € 1.295.

icon box image

Offerte kwaliteitshandboek en twee bezoeken

Een prijsopgave aanvragen voor een verkort implementatietraject: 2 bezoeken op locatie en levering van het handboek BRL 6000-25.

icon box image

Offerte advies op maat

Een prijsopgave aanvragen voor een advies op maat bij het opzetten van een kwaliteitssysteem voor BRL 6000-25 ‘gebouwgebonden gasverbrandingstoestel’.