IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Bodemenergie in de lift

Bodemenergie in de lift
20 oktober 2015 ROWIQ Advies

Bodemenergie in de lift !

Energiebeurs 2015: bron dekoepel.org

Op de Energiebeurs 2015 die van 6 tot 8 oktober j.l. in Den Bosch plaatsvond, was BodemenergieNL dit keer van de partij. Naast een goed bezochte stand in hal 3 was het met name de dagelijkse presentatie door voorzitter Frank Agterberg die de nodige aandacht en waardering van de bezoekers kreeg. De Energiebeurs maakte duidelijk dat we kunnen spreken van een toenemende aandacht voor het gebruik van bodemenergie. Maar ook dat bij veel partijen de kansen en mogelijkheden voor het inzetten van duurzame energie door toepassing van bodemenergiesystemen nadrukkelijk onder de aandacht moet worden gebracht.
De presentatie van Frank Agterberg is te vinden op de website van Bodemenergienl: presentatie Frank Agterberg

ROWIQ Advies ondersteunt organisaties met het traject richting de BRL 6000-21. Zowel met het:

Let op want ILT controleert reeds of u erkend bent voor het uitvoeren van deze dienst voor zowel de ontwerper, installateur als ook de beheerder. Een gewaarschuwde organisatie telt voor twee.

bodemenergie 2