IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Roadshow 2015

Roadshow 2015: Nog één bijeenkomst: Breda

Als je het makkelijk maakt dan is het niet zo ingewikkeld

roadshow 2015

Vanaf september 2015 geven BBTonline en ROWIQ Advies Roadshows. Hierin krijgt u advies en meer uitleg over de “Wet kwaliteitsborging voor het bouwen” en de hierbij behorende toegelaten instrumenten. De eigenschappen van deze instrumenten worden op een rijtje gezet zodat u voor uw organisatie de juiste keuze kunt maken. Tijdens deze Roadshows, die worden gehouden op diverse locaties, wordt u in slechts één dagdeel voorzien van kennis en advies.

De flyer is hier te vinden

Private kwaliteitsborging
In januari 2017 treedt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, ook wel private kwaliteitsborging, in werking voor bouwwerken die vallen in gevolgklasse 1. Onder private kwaliteitsborging wordt verstaan dat de initiatiefnemer het bouwproces zodanig organiseert dat er voldoende waarborgen zijn die ervoor zorgen dat het eindresultaat voldoet aan het Bouwbesluit 2012. Dit kan door gebruik te maken van toegelaten instrumenten.

Private kwaliteitsborging ziet toe op het gehele traject van de bouw: van initiatiefnemer tot en met de oplevering. Voordelen hiervan zijn onder andere dat het bouwproces niet meer wordt “doorkruist” door het aanvragen van een omgevingsvergunning en dat in veel gevallen, door striktere toetsing en adequaat toezicht, een beter eindproduct ontstaat.

Programma
12.30 uur: Ontvangst met koffie en een broodje.

13.00 uur: Inleiding wetgeving inzake “Private Kwaliteitsborging voor het bouwen”.

13.45 uur: Toelichting op de mogelijkheden, de instrumenten, de kosten en certificering op basis van de “Wet kwaliteitsborging voor het bouwen” door de heer ing. C.R.M (Raymond) von den Benken, directeur ROWIQ Advies.

14.30 uur:  (Korte) pauze.

14.45 uur: Toelichting op het toetsen van een bouwplan aan het Bouwbesluit met ondersteuning van BBTonline (qs en review) als toetsinstrument door de heer ing. G.J.M. (Gijs-Jan) Kragting, directeur Buro BOV.

15.30 uur: Het stroomlijnen van workflows (ook in de “Cloud”) door T. (Tim) van der Laan, accountmanager OIB (Office in a box).

Circa 16.15 uur: Afronding van het officiële programma, waarna er tot circa 17.00 uur onder het genot van een drankje en een hapje kan worden nagepraat.

Aanmelden
u kunt zich niet meer aanmelden.

Data en locaties
Dinsdag 29 september 2015:  NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven
Dinsdag 13 oktober 2015:  Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud te Heerenveen
Vol: Dinsdag 27 oktober 2015:  Hotel De Witte Berg te Hilversum
Dinsdag 10 november 2015:  het Vogeleiland te Deventer
Dinsdag 24 november 2015:  Restaurant Boswachter Liesbosch te Breda

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 50,19 (excl. BTW). Hiervoor krijgt u een lunch, veel directe kennis, mogelijkheden om ervaringen te delen met collega’s, een handig  naslagwerk en meer.
Wilt u naar aanleiding van deze Roadshow gebruik maken van onze faciliteiten / diensten dan bieden wij u een aantrekkelijke reductie.

.Annuleren

Tot drie weken voor aanvang, ontvangt u het volledige bedrag retour. Daarna ontvangt u tot 10 dagen voor de bijeenkomst 50% van het bedrag retour.
Bij annulering binnen 10 dagen voor de bijeenkomst vindt geen restitutie plaats (maar u kunt uiteraard iemand anders in uw plaats de bijeenkomst laten bezoeken).

 • mei142019

  Wet kwaliteitsborging voor het bouwen aanvaard

  Lees meer
 • apr242019

  Uitslag 3e termijn debat WKB Eerste Kamer

  Lees meer
 • apr022019

  Eerste Kamer voor derde termijn WKB april 2019

  Lees meer
 • mrt262019

  Beantwoording WKB vragen Eerste Kamer van minister Ollongren

  Lees meer
 • mrt122019

  WKB vragen Eerste Kamer aan minister Ollongren

  Lees meer
 • jan222019

  2019-01-22 behandeling Eerste Kamer commissie BiZa WKB

  Lees meer
Load More