IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

BRL 9933: monteren van zonne-elementen

Hoe werk je als organisatie van kwaliteitshandboek BRL 9933 naar een volledige implementatie van het kwaliteitssysteem van de BRL 9933?

De BRL-9933 kunt u hier gratis downloaden.

zonnepanelen leggen brl 9933

De beoordelingsrichtlijn 9933 is de beoordelingsrichtlijn voor het KOMO procescertificaat “Montage van zonne-elementen op en aan gebouwen”.  Deze richtlijn heeft betrekking op alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn om op een onderliggende draagconstructie op de juiste wijze (d.w.z. voldoen aan deze BRL) een zonne-energiesysteem aan te brengen.

De beoordelingsrichtlijn is ontwikkeld op initiatief van marktpartijen met als belangrijkste doel om goed en verantwoord de montage uit te voeren, zichtbaar en onderscheidend te maken.

Opdrachtgever

Voor de eisen is mede gebruik gemaakt van bestaande richtlijnen, zoals de Zonnekeur en Sei kwaliteitsnormen. Daarmee kan de beoordelingsrichtlijn zowel worden gebruikt voor bestekwerk, geïntegreerde contracten, als werken zonder (volledig) bestek en raamcontracten. Een certificaat kan daardoor een goede rol spelen bij het uitvragen van monteren van zonne-elementen. Door in de bestekvoorwaarden of in de vraagspecificatie het certificaat van de BRL-9933 op te nemen, heeft de opdrachtgever de zekerheid van aantoonbaar goed bestratingswerk.

ROWIQ Advies heeft een aantal producten en diensten ontwikkeld om u bij te staan om te komen tot kwaliteit. Uw organisatie heeft de kennis van montage van zonne-elementen, wij van implementatie en onderhoud van het kwaliteitssysteem.