IJsselveer - Rowiq Advies - Deventer

Contact opnemen met ROWIQ Advies

ROWIQ Advies BV
Keulenstraat 10b
7418 ET Deventer

Tel: 085-0433022

e-mail: info@rowiq.nl
www: rowiq.nl
KvK: 69.121.052

Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen ROWIQ Advies B.V. en een opdrachtgever zijn de algemene voorwaarden van ROWIQ Advies B.V. van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

3 redenen voor de BRL 9334 menukaart

Implementatie menukaart BRL 9334. U kiest.

BRL 9334: straatwerk

Het maken, opstellen en implementeren van kwaliteitsprocessen is een lastige materie. Wat leg je als organisatie nu wel en niet vast? Een kwaliteitshandboek is een welkome als aanvulling op de interne kwaliteit. Het beschrijven van de processen  en werksituatie dragen bij aan een consistente manier van werken. Eenduidigheid en helderheid  in beschreven processen geven rust en duidelijkheid binnen de organisatie. De keuze voor de juiste soort implementatie en begeleiding is moeilijk. Hiervoor heeft ROWIQ nu de Menukaart BRL 9334 gemaakt.

3 redenen om te kiezen voor de menukaart

 1. U bepaalt uw eigen inzet van tijd
 2. U bepaalt uw eigen planning
 3. Past in uw eigen werkwijze.

Samen met onze adviseur wordt eerst bepaald welke onderdelen van de menukaart voor uw organisatie het beste zijn. Afhankelijk van de tijdsbesteding door de organisatie en onze adviseur maken wij een gedegen voorstel. U voert de werkzaamheden uit samen met onze medewerkers. Hiermee zijn de kosten laag en de opbrengst hoog. U bepaalt zelf hoeveel tijd en wanneer u de tijd spendeert.

ROWIQ Advies heeft speciaal de BRL 9334 menukaart ontwikkeld. Deze BRL 9334 menukaart bestaat uit diverse keuze onderdelen. Heeft u nog geen proces / kwaliteitssysteem, starten wij met het basis handboek. Heeft u reeds een KHB en/of een werkend kwaliteitssysteem bijvoorbeeld ISO 9001, dan zullen wij al gauw adviseren om de BRL 9334 de verwerken in een aanvulling op uw bestaande systeem en KHB.

Naast de inventarisatie hoe de huidige werkwijze is als het gaat om het uitvoeren van straatwerk, kijken we samen naar de integrale benadering van de aanvraagstukken. Uiteindelijk bekijken we dossiers om te zien of de nieuwe werkwijze zijn vruchten afwerpt.

Indien u deze á la carte implementatie wenst, stuur een email aan info@rowiq.nl.

Wat staat er op de menukaart van de  implementatie?

Met de onderstaande BRL 9334 menukaart maakt u een keuze voor het opstellen van uw eigen processysteem. Op basis van een intake gesprek wordt de menukaart uitgelegd. Een offerte voor uw organisatie kan het gevolg zijn.

Onderstaand treft u de meeste onderdelen aan van onze menukaart :

 • presentatie organisatie werking BRL 9334,
 • Leveren van een basis KHB,
 • verwerken van systeem BRL 9334 in uw bestaande KHB,
 • schrijven van uw KHB,
 • ondersteuning bij keuze van software ondersteuning,
 • begeleiding bij implementatie,
 • opstellen van extra formulieren en documenten,
 • begeleiding bij opstellen van protocollen,
 • ondersteuning bij uitvoering van de BRL van projecten,
 • houden van interne audits,
 • uitvoeren interne kwaliteitsborging,
 • ondersteuning bij keuze certificatie instelling,
 • periodieke ondersteuning van interne controles.

Indien de bovenstaande stappen zijn voltooid, bent u gereed om de certificatie aan te vragen.